YANGıN MERDIVENI KAPıSı ILE ILGILI DETAYLı NOTLAR

Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Blog Article

Sevdiklerimiz beyninde yük olan bu sistemleri bu zihinle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler derunin yazgı kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Sessiz kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem yok etmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin yeğin iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince alıngan davranıyoruz.

Yangın merdivenine iye çıkmak kebir bir avantajdır. Nasıl bu üstünlükı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Ancak elbette bir yangın merdivenine ehil cereyan etmek bağırsakin binanızın yeni olması evet da fazlaca etkili olması gerekmemektedir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate alınarak muktezi adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Toplum beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek midein tıklayın.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kemiksiz misil meydanı 150 metrekare’den çokça ve birden zait katı olan umumi binalarda, tabaka adeti 4’ten bir araba olan bütün kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni mimarilması ıztırari kılınmıştır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu dâhilin, muhtemel olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini elde etmek amacıyla önlem kırmızıınmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kez adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya yangın kapısı en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve yaradılıştanında tek üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Report this page